Zodat uw verblijf zo goed mogelijk plaatsvindt, u kunt kiezen uit een lijst met aanvullende diensten dat kan uw verblijf nog aangenamer maken.

ONTBIJT AAN HUIS

Een volledige zoet/zout lunch wordt op het moment van uw keuze geleverd. Gebak, brood, jam, fruit, drankjes… U zult alles wat u nodig hebt om de dag goed te beginnen ! 

U wilt alleen zoet of gewoon zout? Dat is ook mogelijk! Wijs dat aan ons.  

Als u allergieën hebt, als u vegetariër bent of als u een dieetvoorkeur hebt, zullen wij hiermee rekening houden! 

Kortom 100% op maat van uw behoeften!

 

FIETSVERHUUR

Loop een van de 18 gemarkeerde wandelingen van de natuurlijke Burdinale-Mehaigne die u omringt. Te voet op per fiets dankzij onze fietsverhuur.

Grote wielen of kleine wielen, mountainbike of elektrisch, wij bieden allerlei soorten fietsen! 

 

 

MASSAGES AAN HUIS

Als ontspanning het sleutelwoord van uw verblijf is, is deze service voor u ! Schoonheidsspecialisten komen naar het huisje om uw massages op aanvraag te realiseren voor een intense ontspanning !

Voor één of meer mensen, voor een massage van de rug, het lichaam, de voeten of zelfs voor een compleet ritueel (scrub en massage), realiseren wij uw wensen voor een revitaliserend en op maat gemaakt moment

REISGIDS

U kunt de omgeving bezoeken onder begeleiding van een privégids. Volgens uw wensen helpt de gids u om de niet te missen plaatsen te ontdekken.

Liever stad of dorp ? Wandeling of musea ? U vermeldt uw voorkeuren en wij verzinnen een route en activiteiten in overeenstemming met uw verwachtingen en wensen.